Kadın & ModaKültür-Sanat

2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları

Pinek ailesi olarak 2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları yine sizlerle. Keyifli okumalar… Hep mutlu olun!

Koç Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Koç Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Plüton kariyer evinizde geri gitmeye devam ediyor. Liderlik özelliklerinizi sorgulayabilir ve hatalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eğer şimdiye kadar hiçbir yerde çalışmamışsanız, artık kendinize bir uğraş bulabilirsiniz. Bu durum sanatçılar için de çok önemli olacaktır. Yıllarca çalışıp bir yerlere gelemeyenler, iyi niyetli hareketlerinin karşılığını göreceklerdir. Çevrenize faydalı olacağınız işleri tercih ederken, şimdiye kadar denemediğiniz fakat hep hayalini kurduğunuz işlerde başarılı olacaksınız. Ayın ilk haftası Merkür kişisel evinizde bulunacak. Kendinize olan güveninizi arttırırken, iş ilişkilerinizde işlek zekanızı kullanabilmenizi sağlıyor. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olurken, sözleriniz etkili ve biraz da sert olabilir. Özellikle süregelen iş birliklerinde güzel bir adım.

Satürn 11. evinizde geri giderken, yolculuklarda ve arkadaşlarınızla yaşanabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz. Sizi yollarla ilgili kazalara karşı korunmasız yapabilir. Bu dönemde dikkatli olmalısınız. Eğitim ve öğretimini askıya alanlar için yeni bir çaba ve oluşum ortaya çıkacaktır. İş sorumluluğunuzu entelektüel birikiminizle rahatça yerine getirebileceksiniz. Eğitiminizle ilgili tasarılarınız yoğunlaşabilir. Eğer staj döneminizi yaşıyorsanız, ilgilendiğiniz alanda yükselme şansı elde edebilirsiniz. Yaptığınız işle ilgili seyahatler yapacak ve sürekli hareket halinde olacaksınız. Sorumluluklarınızdan kaçmak yerine, işinize sıkı bir şekilde sarılmalısınız. Sizinle çalışan kişilerin ruhsal durumlarını çok iyi gözlemleyeceksiniz. Temmuz ayı burç yorumları devam ediyor sırada boğa burcu var!

Boğa Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Boğa Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Ay boyunca Merkür birçok iş fırsatı olanakları sunacak. Ortak çalışmalarınızda ihtiyacınız olan pratikliği sağlayacak ve hızlı düşünmeniz konusunda size gereken desteği verecektir. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız. Paranın gücüne inanıyorsunuz. Venüs’den alacağınız olumlu etkiler sizi hoş ve zarif yapacak. Düşüncelerinizde ısrarcı davranmanız ve çevre ilişkilerinizi olumlu bir şekilde kullanma yeteneğiniz, amaçladığınız yolda işinizi kolaylaştıracak. Bu dönemde iç sesinizi dinlemeli, özellikle para kazanma ve harcama konusunda dengeyi kurmaya çalışmalısınız. Bütçenizi yeniden gözden geçirin. Duygularınızın sizi yönlendireceği konuları iyi seçmelisiniz. Tercihleriniz konusunda iyi düşünmelisiniz. Kariyerinizle ilgili şartları gözden geçireceksiniz; yeni durum değerlendirmeleriniz gündeme gelebilir. Kararlı ve yardımsever duygularınız sizi çevrenizde sevilen bir kişi yapacaktır. Birçok arkadaşınızın sorunlarını çözecek ve onlara yardımcı olacaksınız. Venüs ay boyunca aile ve sosyal yaşamınıza önem vermenizi sağlayacak. Bu ay risk almamaya ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz.

2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları

İkizler Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Bu ay dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. Bireyselliğiniz ikinci planda kalacak, daha çok sosyal çalışmalar içinde bulunacaksınız. Verimli grup çalışmaları yapacaksınız. Yeni ay 10 Temmuz’da para evinizde doğuyor. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir; mantıklı işleri beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Paranızla ilgili hiç kimseye sır vermek istemeyeceksiniz. Geçmişten bu yana beklediğiniz fırsatların birden bire ortaya çıktığını göreceksiniz.

Plüton geri giderken eski bir arkadaşınızla barışacak veya tamir edilmesi zor olan ve kenarda unuttuğunuz bir cihazınızın işe yaradığını göreceksiniz. Bazı eşyalarınızı sevdiğiniz bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Bu dönemlerde zamanınızın büyük kısmını sevdiklerinize ve ailenize ayırarak, onların sorunları ile ilgileneceksiniz. Aile içinde sizden yaşça büyüklerinize daha fazla yakınlık gösterin. Bu arada çocuklarınıza da gereken ilgiyi gösterin. Uzun süredir görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelip, ihmal ettiğiniz büyüklerinizle görüşebilirsiniz.

2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları

Yengeç Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Geçmişi özlemek güzeldir. Hele eski bir aşk karşınıza çıktığı zaman kalbinizin kıpır kıpır olması olağandır. Bazen de tersi olan bir durum söz konusudur. Yıllardır aşık olduğunuz kişiye duygularınızı anlatamamış, içinizde saklamış olabilirsiniz. İşte tam sırası. Dökün duygularınızı ve rahatlayın. Aklınıza gelen birçok düşünceyi yaşama geçirme konusundaki tereddütlerinizi yeneceksiniz. 10 Temmuzda Yeni Ay sizin burcunuzda doğacak. Dış görünüşünüz konusunda özel çabalarınız önem kazanacak. Fakat olaylar karşısındaki duygusal tepkilerinizin derecesini iyi ayarlayarak, günlük yaşantınızdaki dengeleri bozmayacaksınız. Birçok olumlu pozisyon sizi bekliyor. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Çevrenizdeki kişileri analizci bir gözle irdeleyerek, kendi doğrularınızı çıkarmak isteyeceksiniz.

Zamanın hızla aktığı aktif bir aya giriyorsunuz. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı günler sizi bekliyor. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Fiziki enerjinizin güçlü olduğu bir ay. Çevrenizde beğenilecek ve arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız. Duygularınız güçleniyor ve yılın en olumlu günlerinden birini yaşıyorsunuz. Değişim içinde olmanız ve düşüncelerinizin şekil değiştirmesi sonucunda keşfettiğiniz duygular, ilginç konular üzerinde yoğunlaşmanıza neden olacaktır.

Netflix Türkiye Haziran Temmuz Ayında Yeni Gelecek İçerikler
2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları

Aslan Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Maceracı yönleriniz atakta olmasına rağmen Karşıt Satürn yüzünden alışkanlıklarınıza bağlı bir tutum takınarak, anlaşılması zor bir kişilik sergileyeceksiniz. İsteklerinizi içinizde bastırarak, sosyal ve iş yaşamınıza yoğunlaşacaksınız. Hırslarınız konusunda engel tanımayarak, gizli projeler içinde olacaksınız. Bu konuda planlarınıza yardımcı olacak kişileri seçmek istiyorsunuz. Yatırımlarınızı gizli tutabilirsiniz. Satürn, karşıt evinizde retro yapıyor. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Bu dönem dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var. Hızlı düşünüyor fakat iş uygulamaya geldiği zaman kendinize sınırlar koyuyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz, işinizle ilgili baş eğmek zorunda kaldığınız konularda sizi gergin yapacak.

Birçok işi bir arada yapmaya kalkışmamalı ve çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz. Yapacağınız her türlü çalışmanın karşılığını almak istiyor ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerin problemleri başınız ağrıtabilir ve gösterdiğiniz çaba, size nankörlükle geri dönebilir. Gelirleriniz artacak, fakat tüm bu çabalar sizi de yoracak. Ortaklıklar, iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir yer alacak. Jüpiter ve Retro Satürn güçlü bir iş birliği içine girdiler. Yaratıcılığınızdan kaynaklanan pratik gerçekleri hayata geçirebileceksiniz.

Başak Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Başak Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Kendinizi çok daha güçlü ve mantıklı hissedeceksiniz. Bu olaylar ani bir şekilde gelişerek, sizi şaşırtacak. Kişisel gelişiminizi etkileyen gezegen Satürn, para hareketleri konusundaki sezgilerinizi muhteşem yapacaktır. Bu konuda ait olduğunuz iş çevresi ve sosyal gruplardan destek alacaksınız. Kariyer konusunda mutlu ve başarılısınız. Geçen aydan beri çatışma potansiyeli mevcut olan aile içi ilişkilerde anlaşmazlıklar, kuzenler ve kardeşler arasında sürtüşmeler ortaya çıkacaktır. Söz konusu olan hisseli bir mirasınız ile ilgili olarak paylaşım yoluna gidebilirsiniz. Beklediğiniz desteklerde sorunlar çıkacak, ilgili kişilere öfkeleneceksiniz fakat kendinizi kontrol altında tutmayı öğreneceksiniz.

Düşündüğünüz kişilerin size vereceği güçle fikirleriniz daha sağlam ilerliyor. Yaratıcılığınızı, devinimlerin öngördüğü koşullara uyarlayarak yaşama geçirebilirsiniz. Düşünürler ve felsefe adamları için önemli bir dönem. Şimdiye kadar düşündüğünüz fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz projeleriniz varsa, bu dönemde başarı ile uygulayabilirsiniz. Çünkü işinize yarayacak tecrübeli kişiler çevrenizde olacaktır. Eski olaylara takılmayın artık. Geçmiş geçmişte kaldı. Önünüz açık ve güzel… Jüpiter, maddi konularda size istediğiniz güzellikleri ve parayı getirecek. Neptün, size ilginç yolculuk fırsatları veriyor. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevrenizin içinde bulunduğu mevcut şartlara uyum göstermelisiniz. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Temmuz ayı burç yorumları devam ediyor sırada terazi burcu var!

Terazi Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Terazi Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Güneş, kariyer evinizde muhteşem bir şekilde işlerinize destek veriyor. Kendi olanaklarınız ve gücünüzle finans hareketini hızlandırırken, karşı tarafın şartlarına göre daha iyi durumda olacaksınız. Yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyecek, çaba göstereceksiniz. İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her bir konuyu, kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek bir zemine oturtacaksınız. Diplomatik davranmalı ve farklı düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz. Bu çekişmeler içinde tatminsizlik duygusu yaşamak istemiyorsanız, ruhsal sağlığınıza önem vererek, düşünce ekseninizin artı ve eksilerini dengede tutun. Sadece bir yöne konsantre olmayın.

Şans gezegeni Jüpiter’den olumlu etkiler almaya başlayacaksınız, kozmik enerji sizin için el ele verecek. 10 Temmuz’da Yeni Ay kariyer evinizde gerçekleşiyor ve Plüton’la muhteşem bir etkileşim kuruyor. Özgüveninizin yardımıyla başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız bu dönem oldukça uygundur. Bu dönem kuracağınız iş, karlı bir yatırımı da beraberinde getirecektir. Aile büyüklerinizin uygun göreceği bir işi seçebilir veya aileden gelen bir işi seçebilirsiniz. Sizden yaşça büyük bir kişiyle ortaklık kurabilirsiniz. Danışmanlık ve yöneticilik yapabilirsiniz. Bu dönemde baskıcı duygularınızın da ortaya çıkması bazı hatalara neden olacaktır. İş kurmanıza ve her konuda ailenizden destek almanıza kozmik evren yardım edecektir. Aile ve yuvanızda birçok arkadaşınızı ağırlayacaksınız.

2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları

Akrep Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Güneş, 9. Eviniz’de bu ay çok güçlü. Yaşantınızda bazı gizlilikler söz konusu olacak ve yalnızlığı tercih edeceksiniz. Bu dönemde iç sesinizi dinlemeli, özellikle bütçenizi yeniden gözden geçirin. Duygularınızın sizi yönlendireceği konuları iyi seçmelisiniz. Tercihleriniz konusunda iyi düşünmelisiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreniyor ve güçlükler karşısında önlemlerinizi pratik bir şekilde alıyorsunuz artık. Geleneksel kalıplar içinde sıkışan ve koşullarını değiştirmeye çalışan gençler de, yaş olarak daha büyük kişilerin tepkilerine maruz kalabilirler. Bu pozisyonda olanlar, dikkat! İğneleyici sözlerinizle durumu daha da derinleştirmeyin, öfkenizi kontrol altına alın; düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler vermeyin. Aşırı hassas bir yapıda olduğunuz bugünlerde olayları çok yönlü irdelemeye gayret edin. Kendinizi mutlaka karşınızdaki kişinin yerine koymaya çalışın.

Satürn, yuva evinizde geri hareketine devam ediyor. Yaşantınıza yeni katılacak kişilerle uyum içinde olacaksınız fakat yine de dikkatli olmalısınız… Pratik yaşama geçirmeniz imkansız olan konular, yeni dostlarınız sayesinde daha da kolaylaşacak. Bu dönem yollarla ilgili bağlantılarınız, olumlu etkiler verecek. Bu doğrultuda yeni kişilerle tanışacak ve yeni projelerin eşiğinde kendinizi bulacaksınız. Doğru insanlarla çalışmak isteğiniz konusunda isabetli kararlar vereceksiniz. Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Eski borçlarınızı ödeyecek, rahatlayacaksınız.

2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları

Yay Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

10 Temmuz’da karşıt finans evinizde Yeni Ay, yatırımlarınıza şans vermeye devam ediyor. Engellerin üstesinden gelecek şekilde güçlü olacaksınız. Yatırımlarınızı olumlu bir şekilde etkileyecek ve size en iyi finans kaynaklarını sunacaktır. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Bağımsız iş yapmaya yöneleceksiniz. Finans açısından kolay kredi kaynakları, çevre desteklerinizin artışı gibi değişik konular ortaya çıkacak. Kazançlarınız ve değişen çevre faktörleri sizin lehinize gelişecek. Fırsatlardan faydalanacak ve pratik zekanızla ön plana çıkacaksınız. Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendirebileceksiniz. Yaşam perspektiflerinizle ilgili değişim isteği ağır basarken, kendi özünüze yönelik hislerinizin yeniden yapılanmasını isteyebilirsiniz.

Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. Bazen sizi panik içinde bıraksa da; yaşamınızın rutinleşen bölümlerinde sergileyeceğiniz bu tür farklı değerlere yönelme durumu, daha sonra size yararlı olacaktır. Jüpiter, iletişim evinizde; çevrenizde ses getirecek çalışmalara imza atacaksınız. Jüpiter ve Güneş’in yaptığı olumlu açı, birçok fırsatı ayağına getirecektir. Patronlarınızla daha iyi anlaşırken, iş sorumluluğunuz artacaktır. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda akıllı ve hızlı davranacaksınız. Aktif ve hızlı çalışan beyniniz, karşınıza çıkacak fırsatları kullanma konusunda tüm yeteneklerini ortaya koyacak. Temmuz ayı burç yorumları devam ediyor sırada oğlak burcu var!

Oğlak Burcu – Temmuz Aylık Burç Yorumu

Oğlak Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Satürn, finans evinizi denetliyor. Ama yanlış yapma olasılığınız sıfır. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Bu dönem dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var. Hızlı düşünüyor fakat iş uygulamaya geldiği zaman kendinize sınırlar koyuyorsunuz. Bu dönemde, yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı, gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere de katılabilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili konularda heyecanlarınız ön plana çıksa bile, oto kontrolünüz sürekli olarak sizi tetikte tutacak. Yakınlarınızın ve sevdiklerinizin hakkını savunurken, yardım etme duygularınız sizi rahatlatacak. Duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız. İlişkilerinizdeki pürüzleri fazla büyütmemeli ve olayları kendi akışı içinde değerlendirmelisiniz. Proje ürettiğiniz konularda açılma ve büyüme söz konusu olacak.

Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız. Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizi ve çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yaşam hırsınız tavan yapacaktır. Kendinizi bu kadar beğenmeniz nedeniyle, çevrenize “çok bilmiş” bir imaj sergileyeceksiniz. Ay boyunca ileriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde, sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız. Özellikle maddi konularda hiç kimsenin aklına gelmeyecek şekilde büyük paralar kazanabilirsiniz.

2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları

Kova Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Çevre ilişkileriniz genişliyor ve uzak ülkelerle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için önemli bir devreye giriyorsunuz. Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmamalı ve iç disiplininizi bozmamalısınız. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Önemli ve sizi mutlu edecek kişilerle tanışıyorsunuz. Siz zaten ilişkiler konusunda mükemmelsiniz. Hangi ortamda olursanız olun inanılmaz bir aşk enerjisini üzerinize çekiyorsunuz. Çevrenizi düşüncelerinizle aydınlatacaksınız. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Karşınızdaki kişilere fazla ilgi göstermemeli ve sonradan vazgeçeceğiniz ilişkiler üzerinde yoğunlaşmamalısınız.

Bu ay iletişim çok önemli. Kısa yollar ve kazançlar sizi mutlu edecek. Akıcı konuşmalarınızla, karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Zihinsel faaliyetlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtacaksınız. Karşınızdaki kişiler, bu kadar yoğun bir projeyi nasıl yapılandırarak ortaya çıkardığınıza şaşırabilirler. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız. Özellikle maddi konularda isabetli görüşlerinizle büyük paralar kazanabilirsiniz. Oldukça hırslı bir karakter yapısıyla politika, ticaret gibi denemediğiniz konularda başarılı olacaksınız. Tüm bu olumlu gelişmelerle birlikte koştururken, ara molalarla harcamalarınızdaki artışlara dikkat etmeyi unutmayın. Temmuz ayı burç yorumları devam ediyor sırada balık burcu var!

2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları

Balık Burcu – Temmuz 2021 Aylık Burç Yorumu

Ayın büyük bir kısmında Güneş, aşk ve sosyal evinizi destekleyecek. Kendiniz için veya yakın çevrenizde resmi kimlik kazanan ciddi birliktelikler olabilir. Dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Bulunduğunuz gruplarda, etkileyici konuşmalarınızla ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. Duygusallığınızı çekici bir şekilde karşı tarafa yansıtabileceksiniz. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız.

Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içine gireceksiniz; karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Birçok iş fırsatı yaratacak ve gelecekle ilgili kaygılarınızı bu şekilde törpüleyeceksiniz. Mars, çalışma ve karşıt evinizden sizi destekliyor. Sizin bu konudaki tarzınızı daha da belirgin hale getirerek; karşı taraftan ‘ne’ istediğinizin bilincinde olacak ve bazı şartlarınızın yerine getirilmesi konusunda ısrarcı davranacaksınız. Artık kendinize olan güveniniz artıyor. Sahip olduğunuz mal ve mülk daha bir değer kazanacak. Borçlarınızı ödeme konusunda azimli olacaksınız. Miras yoluyla yeni kazanımlar olabilir. Yeni atılımlar sizi bekliyor. Küçük hayal kırıklıklarından asla etkilenmeyecek ve yolunuza devam edeceksiniz.

2021 Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumları sizlerle oldu umarım. Temmuz, sizin için şanslı ve mutlu geçer! Ayrıca bizi instagramdan takip etmeyi unutma!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

4 × four =

%d blogcu bunu beğendi: