Kültür-Sanat

2022 yılında Türkiye’ye gelecek olan HBO Max 2022’de ne vaat ediyor?

HBO’nun küçük çocuğu, streaming savaşlarının hızlı ismi HBO Max, 2022’de platformda yayınlanacak dizileri, filmleri ve belgeselleri tek bir videoda topladı.

Say say bitmez yapımın tanıtıldığı videoda ilk sezonlarıyla ekranlara gelecek Game of Thrones spin-off serisi House of the Dragon, The Gilded Age, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, The Time Traveler’s Wife, The White House Plumbers, We Own This City ve 2022’de yeni sezonlarıyla geri dönecek Westworld, Euphoria, Barry, His Dark Materials, The Nevers ve The Righteous Gemstones gibi HBO orijinalleri yer alıyor. Bu yapımların yanı sıra HBO Max orijinal yapımlarından Gossip Girl, Pretty Little Liars: Original Sin, Julia, DMZ, Hacks, Peacemaker, Love & Death, The Staircase, Our Flag Means Death, Raised by Wolves, Legendary, The Flight Attendant gibi diziler de platformda yayınlanacak. Bunlar da yetmediyse eğer Ryan Reynolds’lı Free GuyRidley Scott imzalı The Last Duel ve The Fast and the Furious serisinin son halkası F9: The Fast Saga gibi filmler de HBO Max’te yer alacak beyaz perde yapımlarından sadece birkaçı olarak gösteriliyor.

Mevzu bahis videoyu hemen aşağı bırakıyor ve hatırlatıyoruz; HBO Max 2022 yılında Türkiye’de de yayın hayatına başlıyor.

HBO’nun Efsane Lakers Kadrosunu anlatan, Winning Time dizisinden fragman geldi!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

18 − eight =

%d blogcu bunu beğendi: