Kadın & ModaDünyaHaberlerKültür-Sanat

2021 Şubat Ayı Burç Yorumları

Bu yazımızda sizlere Şubat Ayı için Burç yorumumuzu paylaşıyoruz.

Gönlünüzden geçenlerin gerçek olması dileğiyle…

Şubat ayı terazi burç yorumu

TERAZİ BURCU

Hislerinizin güçlü olacağı bir dönemden geçebilirsiniz sevgili teraziler.

Bu dönem evlilik tekliflerine hazır olmanızda yarar var.

Yalnızsanız yeni bir aşka başlayacaksınız bir ilişkiniz varsa sürpriz bir şekilde nişanlanacak veya ailelerin tanışmasını sağlayacaksınız.

Dostlarınızla olan bağınızı güçlendiren gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Her şeyin kötüsünü düşünmeyi bırakıp hayal ettiğinizde dilekleriniz gerçek olabilir.

Şubat ayı akrep burç yorumu

AKREP BURCU

Evde yeniliklere hazır olun sevgili akrep burçları. Bu ay evinizle ilgili beklenmedik bir yenilik yapma şansı bulacaksınız.

İşinizdeki başarılar maddi olarak da sizi besleyecektir. Siz söylenen her şeye inanmamalısınız. Dedikodular yorucu olabilir. Geçmişte yaptığınız hataları yenilememek üzere bazı sayfaları kapatabilirsiniz. Yepyeni sen için adımların tam zamanı yeniden canlanacak ve mutluluğu yakalayacaksın.

Şubat ayı yay burç yorumu

YAY BURCU

Aile bireyleriyle aranızdaki ilişkinin sıcaklığı da ruhunuzu okşayacak. Anneniz veya babanız için bir şeyler yapmak sizi manevi olarak güçkendirecektir. Yoğun temponuzda sağlığınız için dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Yalnızlar artık tek olmayacaktır. Yeni bir aşk sizi bekliyor olacak. Yeni çevre heyecan verici ve orijinal sevgili yay burçları. Daha fazla nasıl kazanırım diye yeni arayışlara girebilirsiniz.

Aynı zaman da admin burcu..:))

Şubat ayı oğlak burç yorumu

OĞLAK BURCU

Şubat ayına şansla başlıyorsunuz. Sürpriz gelişmeler sizi çok mutlu edebilir sevgili oğlaklar. Kurduğunuz güzel iletişim sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gerek iş gerek özel hayatınızda ne kadar emek verdiyseniz bu dönemin sonunda karşılığını alacaksınızdır. Sürpriz gelişmeler beklenmedik haberler sizi heyecanlandıracak. Bu ay biraz daha konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Herkesin gözü üstünde.

Şubat ayı kova burç yorumu

KOVA BURCU

Borç isteyenlere dikkat sevgili kovalar bu ay duygusallığınızı kullanıp borç isteyenler olacak..

Kendi içinizde bazı şeyleri yaşamak yerine dertlerinizi anlatmak yardım istemek iyi olacaktır. Riskli hareketlerden sakınmalısınız. Dış görünüşünüzle ilgili radikal değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Önceden belirlediğiniz hedeflerinize daha yakın olacağınız fırsatlarla dolu bir ay sizleri bekliyor.

Şubat ayı balık burç yorumu

BALIK BURCU

Şubat ayına başladığınızda iletişim yönünüzün aktif olduğu bir dönemden geçebilirsiniz…

Zekanızla canlılığınızla öne çıkarak başkalarını da heyecanlandıracaksınız sevgili balık burçları. Bu dönem kimseye akıl danışmayın. Siz neye karar verdiyseniz onu uygulayın. Bir bitiş ve daha güzel bir başlangıca yol alabilirsiniz… Bir anda değişimin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu ayın yıldızı sizsiniz.

Şubat ayı koç burç yorumu

KOÇ BURCU

Güneş tutulması yeni dostlar ve grup üyeliklerini hayatınıza katarak canlanmanızı sağlayacak. Ayın başında sürpriz bir para elinize geçebilir. Finansal konulara odaklanmak sizin için en iyisi olacak. Hisleriniz çok güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. Gönül ilişkilerine aman dikkat yaralarını sarmak için tam zamanı sevgili koç burcu

Şubat ayı boğa burç yorumu

BOĞA BURCU

Arkadaşlarınızın sizin yardımınıza ihtiyacı var sevgili boğalar ve yardım etmekle o kadar ilgili olacaksınız ki kendinize zaman kalmayacak. Hatayı kendinizde aramayı bırakacağınız bir dönemdesiniz. Sizleri emeklerinizin karşılığını alacağınız bir dönem bekliyor. Dolunayla birlikte yükselen şansınızı iyi değerlendirin ve hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir konu için adım atın.

Şubat ayı ikizler burç yorumu

İKİZLER BURCU

Kariyerinize odaklanmaya hazır olun bu ay sizlerin önceliği kariyer olucak sevgili ikizler burcu. Beklemediğiniz anda şu ankinden daha güzel bir yerden teklif alabilirsiniz. Sadece ne yapmak istediğinize karar verin. Paranızın da bereketinin artacağı bir dönem sizleri bekliyor. Sadece yanlış anlaşılmalardan kaçının ve bu yoğun tempolu geçicek şubat ayında zihninizi dinlendirmek için zaman ayırın.

Şubat ayı yengeç burç yorumu

YENGEÇ BURCU

Önünüzde hiçbir engeliniz yok. İsteklerinizin kolayca gerçekleşeceği bir ay sizleri bekliyor sevgili yengeçler. Şubat ayına başladığınızda şansınız açık olacak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hem güzel gelirler elde edebilir hem de iş ortamınızda zirveye çıkabilirsiniz. Çok emek verdiğiniz her şey lehinize sonuçlanacak. Hayata pozitif baktığınızda güzel şeyleri kendinize çektiğinizi fark edeceksiniz.

Şubat ayı aslan burç yorumu

ASLAN BURCU

Şubat ayında beklenmedik paralar sizleri bekliyor olacak. Miras, telif ikramiye, sigorta ödemeleri gibi ekstra bir gelir elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki olumsuzluk artık son buluyor sevgili aslanlar. Enerjiniz yüksekken sizi aşağı çeken ne varsa teker teker hayatınızdan ayıklıyor olacaksınız. Sadece harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor çünkü bu ay gelirlerinize güvenerek harcamaya odaklana bilirsiniz.

Şubat ayı başak burç yorumu

BAŞAK BURCU

Evlilik, yakınlarla ilişkiler, ortaklıklar bu ayın gündemi olacak sevgili başak burçları. İletişiminiz daha samimi ve duygusal olacak. Borçlarınız kapatacak maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Artık kendinizi mutlu edecek bitişler yapabilirsiniz geçmişinizi geride bırakabilirsiniz. İş hayatınızda da destekler görüp güç alacağınız insanlar olacak bu ay ikili ilişkilerde olumlu sonuçlar sizleri bekliyor.

‘Kendimi Şanslı Hissediyorum’ Butonu Google İçin Neden Bu Kadar Önemli?

Reklam işleriniz için Binary girişim‘i tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

5 × two =

%d blogcu bunu beğendi: