Spor

2022 yılında oynanacak 56. Super Bowl Ne Zaman, Hangi Kanalda, Kimler Arasında?

2022 yılında 56.sı düzenlenecek olan Amerikan Futbol Ligi NFL’in finali olarak bilinen Super Bowl, ne zaman, hangi kanalda, kimler arasında oynanacak?

56. Super Bowl finali Los Angeles Rams ile Cincinnati Bengals arasında oynanacak. Cincinnati Bengals AFC konferans finalinde büyük bir süprize imza atarak, Patrick Mahomes’li Kansas City Chiefs’i uzatmalarda mağlup ederek adını Super Bowl finaline yazdırdı. Los Angeles Rams ise çok zorlandığı San Francisco 49ers’ı mağlup ederek Super Bowl finaline yükseldi!

Los Angeles Rams ile Cincinnati Bengals Super Bowl finali 14 Şubat pazar gecesi Türkiye saati ile 02.30’da oynanacak!

Super Bowl Türkiye Hangi Kanalda?

NFL, Türkiye yayın hakları S Sport’ta. 56. Super Bowl finali son yıllarda olduğu gibi S Sport’ta yayınlacak!

S Sport Nasıl İzlenir?

İngiltere Premier Lig, İtalya Serie A, İspanya La Liga, Portekiz Süper Lig’in ülkemizdeki yayıncı kuruluşu olan S Sport, Digiturk’te yer almıyor. S Sport 1 ve S Sport 2 kanalları; D Smart, Tivibu, Kablo TV, Turkcell TV+, Vodafone TV, S Sport Plus’tan izlenebiliyor.

56. Super Bowl Finali Devre Arası Konserleri

Pepsi, Super Bowl 2022 finalinin devre arası müzik programı için bir fragman yayınladı. Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Kendrick Lamar ve Dr. Dre’nin yer aldığı “The Call” adlı fütürist fragman yaklaşık 4 dakika uzunluğunda. Marka, 2013’te sponsorluğu devraldığından beri ilk kez İlk Yarı gösterisinin reklamını yapmak için bu kadar uğraştı. 

Pepsi, yıldızlarla dolu 2022 Super Bowl finalinin devre arası için bir fragman yayınladı!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

18 − six =

%d blogcu bunu beğendi: