Teknoloji

2023 Honda N-One tasarımı ile büyülüyor!

“Kei Car” segmentinin temsilcilerinden olacak 2023 Honda N-One, yeni model yılıyla gelen Style + Urban paketiyle dikkat çekiyor.

Japon otomobil üreticilerinin sadece iç pazarda sunduğu modeller, bazen süprizlerle dolu olabiliyor. “Kei Car” olarak bilinen mini segmentteki otomobillerden birisi olan N-One için 2023 model yılı değişimlerini duyuran Honda, bu hamlesiyle dikkatimizi çekmeyi başardı. 2012 yılından beridir pazardaki varlığını sürdüren model için ufak tasarım ve donanım geliştirmelerinin sunulduğu yeni ürün gamında “Style + Urban” adı verilen yeni paket ekstra ilgiyi hak ediyor. Dış tasarımında krom ve piyano siyahı detaylarıyla fark yaratan 2023 Honda N-One Style + Urban için en cezbedici taraflardan birisi kokpitte karşımıza çıkıyor.

2023 Honda N-One tasarımı ile büyülüyor!

2023 Honda N-One Style + Urban için öne çıkan detaylar

Style + Urban paketiyle birlikte aracın dış tasarımındaki farklılıklar ızgara ile başlıyor. Ön panelde krom çerçeve ve siyah arka planla gelen ışıklandırma grubunun geldiği pakette, aynalar ve kapı kolları da yine tamamlayıcı şekilde temaya uyan değişimlerle geliyor. Bu pakette standart olarak sunulan 14 inçlik çelik jantlar da, retro tasarımı destekleyen bir kapakla güzel bir kombinasyon sergiliyor. N-One ürün gamında sunulan yeşil ve bej gibi renkler de kesinlikle bu nostaljik havayı destekliyor.

Otomobilin kapılarını açtığımızda ise bizi bu segmentte görmeye alışık olmadığımız ahşap kaplama (gerçek ahşap kullanılmıyor.) bir konsol karşılıyor. Görünüm olarak oldukça kaliteli bir alanı ortaya çıkartan bu kullanım, deri koltuklarda kullanılan renklerle destekleniyor. Ön koltuklarında ısıtma fonksiyonu bulunan N-One Style + Urban paketinde otomatik klima, geri görüş kamerası ve aktif sürüş destek asistanları da donanım listesinde yer alıyor. Motor tarafında ise bu segmentten alışık olduğumuz 600cc’lik kompakt bir üniteye yer veriliyor. Atmosferik versiyonunda 58 PS güç üreten bu motor, turbo beslemeli bir üst versiyonunda 65 PS’e kadar güç sunabiliyor. Şanzıman tarafında ise manuel ile birlikte CVT kombinasyonu kullanıcıları bekliyor. N-One Style + Urban paketi 12.279 dolarlık başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Aracın dört tekerlekten çekişli versiyonu ise 13.252 dolardan Japonya’da alıcı bulacak.

Görenli hayran bırakan 2023 Kia Xceed tanıtıldı!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

eleven − 3 =

%d blogcu bunu beğendi: