Kadın & ModaKültür-Sanat

2021 Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumları

2021 Ağustos ayı aylık burç yorumları sizlerle… Keyifli okumalar… Eğer sizde astroloji ilgiliyseniz ve yazdığımız yazılarından memnunsanız bizisosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca şunu söylemeden geçmeyelim, eğer iki farklı burç yorumu okuyorsan geçmiş olsun, aşık olmuşsun. 🙂

Tüm Zamanların En Çok İzlenen Netflix Dizileri

Ağustos ayı aylık burç yorumları ilk olarak koç burcu ile başlıyor.

Koç Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

2021 Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumları

Ağustos ayı sizler için bir anlamda değişim ayı diyebiliriz koçlar. Eskiden sıkı sıkıya bağlandığınız görüşleriniz, fikirleriniz ve kurallarınızı artık değiştiriyorsunuz. Daha esnek, daha özgür düşünüyor ve böyle hareket etmek istiyorsunuz. Kendinize her alanda koyduğunuz katı kuralları değiştirmek, esnetmek sizi çok daha mutlu hissettirecek. Bunlarla beraber uzun zamandır aralıksız ve yoğun tempoda çalışmak sizi her ne kadar çalışmayı sevdiğiniz için yormuyor gibi hissettiriyor olsa da, bu ay kendinize biraz mola vermek isteyeceksiniz. Dinlenmek ve kendinize gelmek için özellikle ayın son iki haftasına doyasıya vakit ayıracaksınız kendinize. Ayın bitimiyle beraber kendinizi hiç olmadığı kadar enerjik ve üretken hissedeceksiniz. Arkadaş çevrenizden bir kişiyle flört etme kararı verebilirsiniz. Merkür Mars kavuşumunun, Neptün’le karşıt açıda olması Dolandırıcılık ve hırsızlıklara karşı dikkatli olmayı işaret ediyor. Yanılgı, aldanma ve aldatma olayları ile karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili gelirlerde beklentilerinizin gerçekleşmemesi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.  

Boğa Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

2021 Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumları

Sevgili boğalar, bu ay ‘ilişkiler’ üzerinden yaşanacak her şey gündeminiz olacak. Aile ilişkileri, arkadaşlık ilişkileri, evlilik gibi her alanda pek çok sınav sizleri bekliyor olacak. Ama tüm bunlarda en önemlisi arkadaş ve aile ilişkileri üzerinde olacak. Yıllardır arkadaş olduğunuz fakat arkadaşlığınızda çeşitli sorunlar yaşadığınız, mutsuz olduğunuz arkadaşlarınızla ilişkinizi kesecek ve kendinize yeni bir yol çizeceksiniz. Ailevi ilişkilerinizde de, iletişimsel anlamda çözemediğiniz problemleri ortadan kaldırmak için oldukça fazla mücadele edeceksiniz ve başaracaksınız. Tüm sorunları tatlıya bağlayacak ve zihnen çok rahatlayacaksınız. Ayın son haftasında yeni kişilerle tanışıp kısa sürede sıkı dostluklar da geliştirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve sözleşmeler imzalayarak gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Merkür Mars kavuşumunun, Neptün’le karşıt açıda olması Dolandırıcılık ve hırsızlıklara karşı dikkatli olmayı işaret ediyor. Yanılgı, aldanma ve aldatma olayları ile karşılaşabilirsiniz. Yeni müşterilerle ilgili yapılan çalışmalarda daha dikkatli olmakta yarar olacak. Finansal olarak müşterilerinizin kredibilitesini araştırmalısınız.

İkizler Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

İşe girme, iş kurma, borç alma veya ödeme gibi finansal olarak sizi etkileyecek konular Ağustos ayında sizlerin gündemi olacak. İş arayan fakat bir süredir bulamayan ikizler, ayın üçüncü haftasına doğru gönüllerinden geçen koşullarda bir iş bulma fırsatı elde edecekler. İş sahibi olan fakat yeni bir alana girişim yapmak isteyen ya da kariyer değişikliğine gitmek isteyen ikizler ise, ayın son haftasına doğru yollarının açıldığını görecekler. Maddi konuların bu kadar fazla olduğu bu ay, karşınızdaki fırsatları değerlendirebildiğiniz takdirde sizler için çok karlı bir ay olacak. Sizin iletişim, eğitim, tanıtım, satış ve pazarlama, sosyal medya, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkiler alanınıza gelecek. Kişiliğinizi tarzınızı ve tavrınızı aslan burcu doğasında yansıtacaksınız. Web sitesi açabilir ya da blog yazarak fikirlerinizi ya da hizmet ve ürünlerinizi tanıtabilirsiniz.Dua, istek, olumlama, vizyon, gelecekle ilgili olmasını istediğimiz planlarımızı ve hayallerimizi söyleyerek, yazarak yaratıcımıza iletebiliriz.

Yengeç Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Ağustos ayı boyunca yerinizde duramayacaksınız yengeçler. Gerek iş sebebi ile gerek ailevi meseleler yüzünden sürekli bir seyahat halinde olma durumunuz olacak. Bu seyahatler çoğunlukla plansız ve ani gelişeceği için ay boyunca hazırlıklı olmanızda yarar var. Aşk hayatınızda yaşadığınız dalgalanmalar ve kalp kırıklıkları bu ay yerini sonsuz bir sevgi ve rahatlığa bırakacak. Çünkü bu ay karşınıza sizin kalbinizi anlayan ve değer veren birilerinin çıkma ihtimali çok yüksek. Bu anlamda bu ay aşktan yüzü gülen burçlardan biri de sizsiniz. Ay boyu eşya kaybetme, cüzdan düşürme gibi unutkanlık yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Yeni anlaşma ve sözleşme imzalayabilirsiniz. Ticari işlerinizle ilgili proaktif cesur ve atak yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Ortaklaşa kazançlar ve ortak gelirlerde eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz. Aile mirasınızdan pay alabilirsiniz. Eviniz ve yerleşim yerinizde değişiklik, tadilat tamirat yaptırabilirsiniz. Yeni bir ev kiralama ya da satın almayı hedefleyebilirsiniz.

Aslan Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

2021 Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumları

Taşınmalar ve yer değişiklikleriyle dolu bir ay Ağustos. Özellikle ayın ikinci ve üçüncü haftasında yoğunlukla gündeme gelecek olan taşınma konusu, hem ev hem iş yeri-ofis hem de oda taşıma bazında olabilir. Yeni bir yere yerleşmek, adapte olmak sizler için son derece kolay aslanlar. Kolay uyum sağlayan yapınız ve adaptasyon yeteneğiniz size bu koşuşturmacalı günlerde yardımcı olacaktır. Ağustos ayı bir anlamda da sizler için eski şeylerden kurtulma ayı olacak. Kullanmadığınız, atmaya kıyamadığınız ama biriktikçe biriken ve sizi mutsuz eden şeylerden kurtulacaksınız. Sizde kötü anısı olan ya da baktıkça hüzünlendiğiniz eşyalardan da bir çırpıda vazgeçeceksiniz. Ayın sonunda hem yeni bir mekan hem de daha az ve öz eşyayla rahat bir nefes aldığınızı hissedeceksiniz. İletişim, ticaret, eğitim, zihnimizin çalışma şekli, anlaşmalar ve sözleşmeler, hesaplamaları anlatan Merkür’ün aslan burcu transitinde dürüst, açık ve net iletişim kurabilirsiniz. Kalbinizden geçen dilinize yansır. İletişimde aslan burcunun gölge yönü olan gurur ve kibirden uzak durmanız yerinde olacak.  Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışabilirsiniz. Ortaklık yapma kararı verebilirsiniz. Yanılgı, aldanma ve aldatma olayları ile karşılaşabilirsiniz. Ağustos ayı aylık burç yorumları başak burcu ile devam ediyor.

Başak Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

2021 Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumları

Başaklar Ağustos ayı sizin için son derece duygu dolu geçecek. İçinizde geçmişten gelen hüzünler, kırılmışlıklar ve anılar resmen geçit yapacak. Karşınıza çıkan eski dostlar ya da eski partnerler de bu durumu size adeta anımsatacak. Kendinizi bu duygusallık yüzünden fazla kırılgan hissedebilirsiniz. Fakat ayın ortasından sonra tüm bu süreci atlatmış, eskiyi eskide bırakmış halde sağlam adımlarla önünüze bakacaksınız. Kendinizle kalmak ve bu süreci yaşayıp bitirmek, kendinizi çok güçlü hissettirecek. Yalnız olan başakların Ağustos’un son günlerinde sürpriz bir aşka yelken açması büyük bir ihtimal. Kalbinizden geçen dilinize yansır. Sevgi aşk ve ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendimize verdiğimiz öz değer, estetik ve güzellik, sanat, hayattan aldığımız hazlar konusundan etkileneceğiz. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışacaksınız. Kendi öz değerinizin farkında olacak ve yansıtacaksınız.

Terazi Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

2021 Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumları

Özgürlük kanınızda akıyor sevgili teraziler. Coşkuyla, sevinçle, tutkuyla dolusunuz bu ay. İçinizden geldiği gibi hareket etmek, spontane olmak ve planlara bağlı kalmak istemiyorsunuz. İçinizde kalan her şeyi imkanlarınız elverdiği ölçüde gerçekleştirmeye çalışacaksınız. Bu öğrenmek istediğiniz bir dans için kursa gitmek ya da yeni bir dil için pratik yapmak olabilir. BU ay içinde bulunduğunuz bu coşkuyla beraber, aklınızdan geçen her şeyi yapacaksınız. Maddi konularda yaşayacağınız küçük sıkıntılar ve pürüzler haricinde, dolu dolu bir ay sizleri bekliyor. Dernek, klüp ve sivil toplum örgütlerinde görev alabilir yönetselliğinizi sergileyebilirsiniz. Arkanızdan dönen işleri ve gizli düşmanların yaptıklarını öğrenebilirsiniz.  Sevgi aşk ve ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendimize verdiğimiz öz değer, estetik ve güzellik, sanat, hayattan aldığımız hazlar konusundan etkileneceğiz. Dış görünüşünüzü değiştirmek yeni tarz benimsemek için adım atabilirsiniz. Çevrenizle iyi iletişim ve anlaşma sağlayabilirsiniz. Kibarlık, nezaket, diplomasi, denge ve uyum önemli olacak.

Akrep Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Akrep Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Kariyerinizde yaşadığınız durgunluk hali Ağustos ile beraber sona erecek akrepler. İşinizde kendinizi göstermeniz için önünüze birçok fırsat çıkacak. Bu fırsatları değerlendirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Fakat kariyerinde farklı yöne gitmek isteyen akrepler bu fırsatları elleriyle itip, yeni bir alana yönelecekler. Ailevi ilişkiler konusunda biraz sıkıntı yaşayacağınız, üzüleceğiniz bir ay olacak Ağustos. Fakat yine de bu üzüntüleri bir kenara bırakıp ailenizle aranızdaki sorunları tatlıya bağlayacaksınız. İş hayatı ve kariyerinizde cesur, atak ve proaktif tavırlar sergileyeceksiniz. Yeni müşteriler bulmak ve yeni iş anlaşmaları yapmak, çalışanlar için transfer teklifleri ve terfi fırsatları oluşacak. Eğitim ve yayıncılık alanında yeni çalışmalarda bulunabilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendimize verdiğimiz öz değer, estetik ve güzellik, sanat, hayattan aldığımız hazlar konusundan etkileneceğiz. Gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Platonik duygular ve sevgi besleyebilirsiniz. Bir ayda bir yeni ay ve bir dolunay oluşur. Evin fiyatı ve resmi işlemler ile ilgili dikkatli olmakta yarar olacak.

Yay Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Yay Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Son derece inişli, çıkışlı ve adeta bir çırpıda geçen bir ay olacak Ağustos sevgili yaylar. Ayın ilk haftasında ödemelerinizde yaşayacağınız zorluklar ve mali krizler sizi oldukça yıpratacak. Fakat ayın ikinci ve üçüncü haftasında beklemediğiniz yerlerden gelecek olan ödemeler durumunuzu hızlı bir şekilde toparlamanıza olanak sağlayacak. Böylelikle kötü başlayan ayı güzel bir şekilde olumluya döndüreceksiniz. Aşk hayatınız da aynı şekilde inişli çıkışlı ilerleyecek. Siz tüm bu süreçlerden geçerken arkadaşlarınızdan son derece destek alacaksınız. Sözleriniz ve fikirlerinizde eleştirel ve mükemelliyetçi bakış açısı geliştirebilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde analitik ve detaycı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Toplantı yapmak anlaşma ve sözleşme imzalamak için verimli zamanlar olarak değerlendirebilirsiniz.  Sevgi aşk ve ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendimize verdiğimiz öz değer, estetik ve güzellik, sanat, hayattan aldığımız hazlar konusundan etkileneceğiz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde bir araya gelerek sohbet edebilir yeni arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden bir kişiyle flört etme kararı verebilirsiniz. Sosyal medyadan rahatsız edici mesajlar ve taleplerle karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde aldanma, yanılgı ve hayal kırıklığı getirebilir.  

Oğlak Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayatınızı daha planlı hale getirmek ve içinizdeki kaosu sonlandırmak bu ayki temel hedefiniz olacak oğlaklar. Düzensiz uykunuzu düzene sokmak, işlerinizi ertelemeden zamanında halletmek, vermek istediğiniz kiloları vermek için sağlıklı bir beslenme düzenine geçmek gibi farklı konularda kendinizi düzene sokmak isteyeceksiniz. Ayın üçüncü haftasına kadar bu düzeni oturtmayı ve sürdürmeyi başarırsanız, bundan sonrası için ekstra bir çaba göstermeden amacınızı kolayca devam ettirebilirsiniz. Tüm bu çabanız sonucunda, kendinizi eskisinden çok daha iyi ve mutlu hissedeceksiniz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler, kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtacaksınız.  Aile mirasınızdan size düşen payı alabilirsiniz. Sözleriniz ve fikirlerinizde eleştirel ve mükemelliyetçi bakış açısı geliştirebilirsiniz. Yurt dışı işler ve yabancılarla ilişkilerinizi pandemi nedeniyle elektronik yöntemlerle sürdürebilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendimize verdiğimiz öz değer, estetik ve güzellik, sanat, hayattan aldığımız hazlar konusundan etkileneceğiz. İş hayatı ve kariyerinizde kadınlara yönelik sektörlerde çalışabilir ve üretebilirsiniz. Terfi, transfer, yeni iş teklifleri ve fırsatları ile karşılaşabilirsiniz.  Yatırım yapmak için seçeceğiniz yöntemler ve kişiler konusunda ayrıntılı araştırma yapmalısınız.  

Kova Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Kova Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Ağustos ayında pek çok farklı ortamda bulunacaksınız kovalar. Kariyer anlamında sizin için yeni ufuklar açacak olan bu farklı ortamlar aynı zamanda hayatınıza girecek önemli bir kişiyle de sizleri karşılaştırabilir. Çünkü bu ayın özellikle ikinci ve üçüncü haftasında aşk sizin etrafınızda dolaşıyor. Ruh eşinizi bulmak ya da kalbinizi hızlı attıracak kişilerle tanışmanız büyük bir olasılık. Eski kalp kırıklıklarınız sizi şüpheye düşürse de, kalbinizin sizi doğru yöne götüreceğinden emin olabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni fikirler ve ticari projeler üretebilirsiniz. Hayatımızda yeni sayfalar açmak yeni başlangıçlarda bulunmak ve yeni kararlar almakla ilgilidir. İkili ilişkiler ve evliliğinizle ilgili yeni başlangıçlarda bulunmak ve yeni sayfalar açmak isteyeceksiniz. Yeni flörte başlayabilirsiniz.

Balık Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Balık Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Koskoca bir ayı resmen kendinize tatil ilan etmiş durumdasınız balıklar. Hala işten izin alamasanız, okul projeleriniz devam etse, pek fazla yere gidemeseniz de kendinizi tıpkı bir tatildeymiş gibi fırsat bulduğunuz her an şımartacaksınız. Bol bol okuyacak, filmler seyredecek, uzaklaşamasanız bile evinizde güzel alanlar yaratıp dinlenecek ve eğleneceksiniz. Geçtiğimiz birkaç ayın stresini atmak için kendinizi hep sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz konulara yöneltecek, mis gibi bir Ağustos geçireceksiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla sıcak, samimi, içten ve dürüst ilişki kuracaksınız.  Ortaklık kurmak için gelen teklifleri araştıracak ve karar vereceksiniz. Kontrollerinizi aksatmamanız gerekecek. İkili ilişkiler ve evliliğinizde iletişiminizi arttıracak ve birbirinizi daha rahat anlayacaksınız.  Sevgi aşk ve ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendimize verdiğimiz öz değer, estetik ve güzellik, sanat, hayattan aldığımız hazlar konusundan etkileneceğiz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz.

2021 Ağustos ayı aylık burç yorumları bu kadardı. Önümüzdeki aylarda görüşmek üzere… Pinek.net instagram ve ShopByİpek instagram adreslerini takip etmeyi unutmayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

six + 17 =

%d blogcu bunu beğendi: