Kadın & ModaGoygoyKültür-Sanat

2021 Mayıs Ayı Burç Yorumları

2021 Mayıs ayı Burç yorumları sizlerle… Keyifli okumalar… Eğer sizde astroloji ilgiliyseniz ve yazdığımız yazılarından memnunsanız bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca şunu söylemeden geçmeyelim, eğer iki farklı burç yorumu okuyorsan geçmiş olsun, aşık olmuşsun. 🙂

Koç Burcu Mayıs 2021 Yorumu

mayıs 2021 koç burcu yorumu

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ön plana çıkacak. Kardeşleriniz varsa onların bu dönemde desteğini rahatlıkla görebileceksiniz. Akrabalarınızla ve komşularınızla iyi vakit geçirerek kafanızı dağıtma fırsatı bulacaksınız. Duygusal anlamda aşırı tepkiler verebilirsiniz. Bu yüzden düşünerek konuşmaya çalışmalısınız. Evinizin içerisinde tadilatlar yapmak isteyebilirsiniz. Maddi durumunuzu daha da yükseltmek için ekstra gelir kaynaklarına bakacaksınız. Yaptığınız işler çevrenizdeki insanlar tarafından özellikle patronlarınız tarafından takdir edilecek. Eğitim hayatınızda şanslı olacaksınız ve kendinizi daha hareketli bulacaksınız. Partnerinizle birlikte aranızda sorun yaratan konuları açığa çıkaracaksınız. Bunların üzerinde durmak size iyi gelecek. Eski sevgilinizi affetmeniz gereken bir döneme giriyor olabilirsiniz. Görmezden geldiğiniz, aldırış etmediğiniz duygularla yüzleşebilirsiniz.

Boğa Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs Ayı Burç Yorumları

Sağlığınıza her zamankinden daha dikkat edeceksiniz. Yoğun olacağınız bir döneme giriyorsunuz, bu yüzden kendinizi dinlendirmek isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve iş hayatınız ile ilgili ileriye dönük planlamalarda bulunmak isteyebilirsiniz. Aceleci davranmamalı sabrederek olayların kendiliğinden gelişmesini beklemelisiniz. Para ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz, özellikle ödenmesi gereken bir borcunuz varsa yakın çevrenizden bunu isteyebilirsiniz. Ortaklıklı olarak yürütmekte olduğunuz bir işi sonlandırabilirsiniz. Yeni bir ilişki için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Fikirleri ile sizi etkileyen ve yanında kendinizi rahat hissettiğiniz bir kişiye duygusal olarak açılmak isteyebilirsiniz.i İlişkideki sorunları birlikte karar alarak çözebileceğinizin farkına varacaksınız.

İkizler Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs Ayı Burç Yorumları

Kendinizi yenilemek isteyeceksiniz, buna imajınızı değiştirmekle başlayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla oldukça uyumlu bir iletişime sahip olacaksınız. Yeni girecek olduğunuz arkadaş çevresi içerisinde dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Kariyer anlamında oldukça güzel bir döneme adım atıyorsunuz. Uzun zamandan beri çabaladığınız ve beklediğiniz bir olayın nihayet sonucunu görebileceksiniz. Kendinizi çevrenizdeki insanlardan soyutlayarak biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoğun bir tempodan çıktığınız için durağınlığa İhtiyacınız olduğunu hissedeceksiniz. Sorunlarla mücadele etmek yerine ilişkiyi bitirme düşüncesi içerisinde girebilirsin İkili ilişkilerde yaşadığınız güvensizliği özel hayatınıza da yansıtabilirsiniz. Yeni bir ilişki her ne kadar cazip gelse de kendinizi buna hazır hissetmeyebilirsiniz. Geçmişte yaşamış olduğunuz ilişkilerden ders almaya bakacaksınız. Arkadaş çevrenizle aranızda bazı problemler ortaya çıkabilir. Bu dönemde kendinize hakim olamayıp karşınızdaki insanları sert bir şekilde eleştirebilirsiniz.

Yengeç Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs Ayı Burç Yorumları

rkadaş çevirinizle aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Özellikle pek haz etmediğiniz insanların arkanızdan konuştuğunu duyabilirsiniz. Siz yine de temkinli davranıp iletişiminize daha dikkat edeceksiniz. Bir süre yalnız kalmak isteyebilir ve kendi başınıza vakit geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Size genel anlamda huzursuzluk veren konuları geride bırakmaya çalışacaksınız. Hayatınızdaki durağanlık giderek son bulacak ve yerine hareketlilik alacak. Geleceğiniz ile ilgili planlamalar yaparken çevrenizdeki insanların da fikirlerini önemseyeceksiniz. İşe hayatınız ön plana çıkacak. Yeni bir iş görüşmesi yapabilir ve bu sayede kendinizi rahat ettirmenin yollarını bulabilirsiniz. Girecek olduğunuz bir ortamda hoşlandığınız bir kişi ile karşılaşabilirsiniz. Ortak bir karar alarak yeni bir ilişkiye adım atmanın Her ikinize de iyi geleceğini anlayacaksınız.

Aslan Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs aslan burcu yorumu

Bilinçaltınıza yerleşen korkular ve endişeler su üstüne çıkabilir. Hayatınızla ilgili yeni planlamalar yaparken bu nedenlerden dolayı olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz. Sizi motive eden ve yanında kendinizi iyi hissettiğiniz insanlarla vakit geçirmeye çalışmalısınız. Geçmişinizle barışmayı tercih edip geleceğe dair yeni oluşumlar içerisinde bulunacaksınız. İkili ilişkilerde yaşayacak olduğunuz güzel olaylar sayesinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Hayatınızda yaşadığınız olumsuz süreçleri geride bırakıyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapabilecek ve çalışmalarınızı çevrenizdeki insanlara kolay bir şekilde aktarabileceksiniz. Aşk hayatınızdaki sorunlar yerini giderek güzel duygulara bırakmaya başlayacak. Mutlu giden bir birlikteliğiniz var ise uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Sorunlu giden bir ilişkiniz var ise de ayrılık kararı alabilirsiniz. İlişki içerisinde ego çalışmalarından dolayı anlaşmazlıklar kendini gösterebilir.

Başak Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs başak burcu yorumu

İş hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Patronlarınız varsa yapacak olduğumuz işlere karşılık onların desteklerini hissedebileceksiniz. Kariyeriniz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizin içinde yapacak olduğunuz işlerde bazı aksaklıklara karşılaşabilirsiniz. Eksik olan eşyaları tamamlamak isteyebilir ve bir miktar para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Eğitim hayatınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yurt dışı veya yurt içine seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Hayata karşı bakış açınızı değiştirecek olan birkaç olay yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler gündeminizde olacak. Partnerinizle birlikte ileriye dönük planlar içerisinde bulunabilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak veya kiraya çıkmak gibi bir düşünceniz varsa bunlarla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evli değilseniz evlilik kararı alabilirsiniz. Partnerinizin iş alanında ve kariyer alanında olumlu etkiler ile karşılaşabilirsiniz. İlişkiniz yok ise karşınıza çıkan bir kişiden fazlasıyla etkilenebilir ve flörtleşmeyi başlayabilirsiniz. Hayatınıza dahil ettiğiniz bu kişinin yanında kendinizi oldukça güvende hissedeceksiniz. 2021 Mayıs ayı burç yorumları kısmında başak burcunu yorumladık. Şimdiden bol şanslar…

Terazi Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs terazi burcu yorumu

Eğitim hayatınız ve güncel seyahat durumlarınız ön planda olacak. Kendi görüşlerinizi çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebileceksiniz. Yeni eğitimlere dahil olabilirsiniz.9 Mayıs 2021 tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak. Yurtdışı ile ilgili planlarınız varsa bunlar görünürlük kazanacak. Arkadaşlarınızla oldukça keyifli zamanlar geçireceksiniz, bu sizin motivasyonunuzu etkileyecek. Ortak gelir kaynaklarınızda iyileşmeler söz konusu olacak. Partneriniz parayla ilgili konularda şanslı olacak. Kendi başınıza kalıp biraz kafa dinlemek isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili yeni bir haber alabilirsiniz. Uzun zamandan beri beklediğiniz terfi durumları varsa bununla ilgili güzel bir gelişme yaşayacaksınız. İlişkiniz için daha fazla çaba sarf etmek istemedğinizi anlayacaksınız. Geçmişte güzel duygular paylaştığınız bir kişi sizinle iletişime geçmek isteyebilir. Duygularınızdan emin olmak konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Aİleniz ile aranızda maddi kaynaklara dayanan bir problem olabilir. Her ne kadar bu konu üzerine düşüncelerinizden emin olsanızda onları da dinlemeye çalışmalısınız. Arkadaşlarınızla geçirecek olduğunuz vakit sizin için oldukça önemli olacak. Yoğunluğunuzdan dolayı ihmal ettiğinizi düşündüğünüz bir arkadaşınızın gönlünü almak isteyebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz ve yeni insanlar tanıyacağınız günler sizinle olacak.

Netflix Türkiye Mayıs Ayında Yeni Gelecek İçerikler

Akrep Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs akrep burcu yorumu

Ödenmesi gereken borçlarınız varsa bunları ödeyebilmenin yollarını arayacaksınız. Alacak olduğunuz bir miktar para sayesinde sizde rahatlama yaşayacaksınız. 30 Mayıs 2021 tarihinde Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. Maddi anlamda hatalar yapmamak için çevrenizde güvendiğiniz insanlara danışmanız da fayda var. Yapacak olduğunuz harcamalar veya yatırımlarda para kaybetme olasılığınız yüksek olabilir. Sizin için aşk hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Partnerinizin parasal durumundaki düzelmeler de sizi de olumlu açıdan etkileyecektir. Yeni aşklar gündeminizde olabilir. Sorunlu giden bir işiniz varsa işten ayrılmak isteyebilirsiniz. Yeni gelir kaynakları elde edebilmek için önemli araştırmalar içerisinde olacaksınız. Hoşlandığınız bir kişiye kendinizi ispatlamak için farklı yollara başvurabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki dinamik genellikle eğlence ve romantizm üzerine kurulacak. Ailenizle birlikte ileriye dönük planlamalar içerisinde bulunabilirsiniz. Taşınmayı istiyorsanız, sizden kaynaklanmayan nedenlerden dolayı biraz daha geciktirebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızla uzun uzun sohbetler edeceksiniz. Karşılıklı iletişiminiz sayesinde içsel dünyanızı zorlayan konuların ne olduğunu tespit edebilirsiniz. Yeni insanlar tanıyıp sosyalleşmektense yakın arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi tercih edeceksiniz. İşyerinizde sizden kaynaklanmayan nedenlerden dolayı bazı tartışmalar çıkabilir. Fikir ayrımlarını tespit ettiğiniz noktaları paylaşmak isteyebilrisiniz.

Yay Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs yay burcu yorumu

Aşk hayatınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Eski sevgiliniz size geri dönüş yapmak isteyebilir. Mevcut olan ilişkiniz hakkında derin düşünceler ve sorgulamalar içerisine girebilirsiniz. Partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalardan dolayı çıkacak olan kavgalar mevcut. Bu yüzden sözlerinize dikkat etmeyi tercih etmelisiniz. Arkadaş çevrenizle daha iyi anlaşacak ve iletişiminizi canlandıracaksınız. Güzel bir iş teklifi olabilir veya mevcut olan işinizi yükseltmek için olumlu başlangıçlar yapabilirsiniz. Hayatınız hakkında önemli girişimlerde bulabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar tarafından dikkat çekilmek istiyorsunuz. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedeceksiniz. Ön plana çıkma ve isteklerinizin yerine getirilmesi doğrultusunda daha ılımlı olabileceksiniz. Aşk hayatınız üzerine düşünmek isteyeceksiniz. Partnerinizle bugüne kadar yaşamış olduğunuz sorunların tek taraflı olmadığını anlayacaksınız. İletişim içerisinde olmak ve durumları analiz etmek her iki tarafa da iyi gelecek. Duygusal anlamda çok fazla kırılgan olabilirsiniz. Hoşlandığınız bir kişinin sizden gizlemekte olduğu bir konuyu öğrenebilir ve düşüncelerinizde ki değişikliğe şahit olabilirsiniz.

Oğlak Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs oğlak burcu yorumu

Para ile ilgili konularınız ön plana çıkacak. Yapmanız gereken ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Daha tedbirli olmalı ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 30 Mayıs 2021 tarihinde Merkür İkizler burcunda retro hareketine başlayacak. İş hayatınız ile ilgili yapılan hatalar varsa bunları düzeltme fırsatı elde edebileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda olan iletişime biraz daha özen göstermelisiniz. Çocuklarınızla ilgili konular ve aşk hayatınızı ilgilendiren durumlar ön plana çıkacak. Sevdiğiniz insanlarla birlikte tatile çıkabilir ve onlarla vakit geçirebilirsiniz. Yoğunluktan sıyrılıp daha çok kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Kendi başınıza veya sevdiğiniz biriyle kısa süreli de olsa bir tatile çıkmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde sizin kontrolünüz dışında gerçekleşen sorunlardan uzaklaşmak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda belli başlı tartışmalara neden olan bir konu ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin ani çıkışları sizi zor bir hissiyata sürükleyebilir. İlişkiniz içerisinde kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Fakat bunun pek mümkün olmadığını anlayacaksınız. İlişkiniz yok ise bu dönemde karşınıza çıkacak olan biri size aradığınız sadakati ve güveni sağlayacaktır. Yeni bir ilişkiye başlamanın heyecanı sayesinde hayatınıza hareketlilik girebilir.

Kova Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs Ayı Burç Yorumları

Çocuklarınızın eğitim hayatları için yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz. Maddi anlamda şanslı olacağınız bir dönem olacak bu yüzden borsa ve şans oyunları gibi birçok yatırımla ilgilenebilirsiniz. İleriye dönük hedeflerinizi gözden geçirebilir ve yapmanız gereken düzeltmeler için kendinize vakit ayırabilirsiniz. Hedeflediğiniz noktaya gelmek için biraz daha sabretmez gerektiğinin farkına varacaksınız. Anne ve babanızı ihmal ettiğinizi düşünerek onlarla daha çok vakit geçirmeye çalışacaksınız. Onların sorunları ile ilgilenmek ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışacaksınız. Yakın bir arkadaşınızla iletişiminizi koparmak isteyebilirsiniz. Aranızda oluşan gerginlikten dolayı düşüncelerinizi iyi bir şekilde ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda oldukça şanslı olacaksınız. Partnerinizle birlikte sanatsal etkinliklere katılabilir ve ilişkinize farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz. İlişkiniz yok ise yeni bir ile tanışabilir ve flörtletleşmeye başlayabilirsiniz. Geçmişte kalmış ilişkiler ortaya çıkabilir. Eski sevgiliniz sizinle iletişime geçebilir ve bu yüzden duygu karmaşıklığı yaşayabilirsiniz. Aile içerisinde oluşan sorunlardan dolayı kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Durumların her ne kadar sizden kaynaklı olmadığını bilsenizde de çözüm bulması gereken kişinin siz olması gerektiğinin farkındasınız. Arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Yaratıcı etkinliklere dahil olmak isteyeceksiniz. Yakın bir arkadaşınız sizden destek görmek isteyebilir. Aile içerisindeki bir kişinin sağlık sorunlarından dolayı endişelenebilirsiniz. 2021 Mayıs ayı burç yorumları kısmında kova burcunu yorumladık. Şimdiden bol şanslar…

Balık Burcu Mayıs 2021 Yorumu

2021 mayıs balık burcu yorumu

Aile içerisindeki ilişkilerinizi ve evinizin içerisindeki durumları etkileyecek. Ailenizin yanında olmak güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Anne ve babanızdan alacak olduğunuz destek sayesinde kendinizi daha mutlu hissedebileceksiniz.23 Mayıs 2021 tarihinde Satürn geri hareketine başlayacak. Çevrenizde olan biten olaylardan kendinizi soyutlayarak yalnız başınıza vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yoğunluktan uzaklaşacak ve daha sakin bir hayat tercih edeceksiniz. Kardeşleriniz ve akrabalarınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızı yükseltmek için yeni bir kurslara katılabilirsiniz. Hayatınız ile ilgili yaşamakta olduğunuz sorunları geride bırakıyorsunuz. Uzun zamandan beri beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. Gerçekleştirmiş olduğunuz projeler doğrultusunda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Partnerinizle aranızda oluşan sorun güvensizlik duygusunun tetikleyebilir. Ortak bir karar alınmadığınızı düşündüğünüz konu hakkında yakın bir arkadaşınızdan destek almak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle veya akrabalarınızla aranızda sorunlar oluşabilir. Konuların üzerini kapatmak yerine açık bir şekilde konuşmaktan yana olacaksınız. Zaman zaman sizi dolduruşa getiren bir kişinin art niyetini anlayabilirsiniz. 4 Mayıs 2021 tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Ailenizle aranızda sorunlar varsa bunları ortadan kaldırıyorsunuz. Bu dönemde ilişkiniz oldukça iyi olacak ve birbirinizin dertlerini dinleme fırsatı elde edebileceksiniz. Maddi anlamda kayıp yaşamamak için önünü göremediğiniz yatırımlara başvurmamalısınız.

2021 Mayıs ayı burç yorumları bu kadardı. Önümüzdeki aylarda görüşmek üzere… Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip etmeyi unutmayın. Bu arada ekşi sözlük ‘te astroloji ile ilgili yazılanlara da göz atabilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

5 + eighteen =

%d blogcu bunu beğendi: