Kadın & Moda

2021 İLKBAHAR KADIN PARFÜM ÖNERİLERİ

2021 ilkbahar kadın parfüm önerilerini sizler için derledik. İlkbaharın gelişiyle parfüm arayışımız başladı . Her sezon güzel kokmak için bir seri başlattık ve size parfüm önerileri yapıyoruz.

Amouage  Love Tuberose

  • Çiçeksi meyvemsi koku ailesine ait olan Love Tuberose , The Secret Garden’ın koleksiyonun en yeni üyelerinden birisidir
  • Duyguları,düşünceleri ve deneyimleri çağdaş dünyanın komplikasyonları olmadan özgürce keşfedilen karmaşık kadınsı parfümlerden oluşan bir koleksiyon
  • Lilac Love ve Blossom Love’dan sonra, esrarengiz aşk hikayesi koleksiyonun içinde ortaya çıkmaya devam ediyor, bu yeni romantik ve çiçeksi bir koku olan Love Tuberose, insanın kalbinin zevklerini ve Rus edebiyatını ve klasik müziği anımsatan arzusunu uyandırıyor
  • Sümbülteber, yasemin, gardenya, vanilya, sedir ağacı, sandal ağacı.
2021 İLKBAHAR KADIN PARFÜM ÖNERİLERİ
3.365,00 TL Beymen de satılıyor.

Byredo Rose Of No Man’s Land

2021 İLKBAHAR KADIN PARFÜM ÖNERİLERİ
2.265,00 TL  Beymen de satılıyor.
  • Parfüm ismi, I, Dünya Savaşı’nda binlerce askere yardım eden hemşirelere hediye edilmiştir
  • Üst nota: pembe biber, türk gülü yaprakları
  • Orta nota: ahududu,türk gülü özü
  • Alt nota: papirus, beyaz amber
  • Koku ailesi: Çiçeksi

XerjoffV Accento Overdose

  • Saf zarafetin tanımı Accento Overdose, sizi yeni duygular keşfetmeye doğru bir yolculuğa çıkarıyor
  • Yeşil ve çiçeksi notalarla açılan parfüm, yasemin, Bulgar gülü ve mügeyle romantik bir karakter kazanıyor
  • Aromatik yoğunluğu ile dikkat çeken parfümün sihri, göz kamaştırıcı güzellikteki altın şişe içinde saklı
2021 İLKBAHAR KADIN PARFÜM ÖNERİLERİ
3.205,00 TL Beymen de satılıyor

Guerlain Idylle Edp

Guerlain Idylle Edp
1095 TL sephora da satılıyor.

Sandal ağacının duygusallığı ve beyaz misklerin bir buket çiçek ile samimi yönünün oluşturduğu bu kombinasyonda, Thierry Wasser, Idylle’in duyusal ve romantik fikrini ifade eder. Parfümünüzü efsanevi Arı Şişesinde kucaklayın. 1853 yılında Pierre-François-Pascal Guerlain tarafından Napolyon III’ün eşi İmparatoriçe Eugénie için tasarlanan bu değerli şişe İmparatorluğun sembolü ile süslenmiştir: şimdi La Maison Guerlain’in amblemi olan arı motiflerini barındırmaktadır.

Chanel No 19 Poudre

N°19’un orijinal bileşiminin pudramsı ve ipeksi yorumu. İrisin pudra notalarını beyaz miskin yumuşaklığıyla harmanlayan çiçeksi-pudramsı-yeşil bir koku.

Chanel No 19 Poudre
1215 TL sephora da satılıyor .

Hermes Un Jardin Sur Le Toit

Hermes Un Jardin Sur Le Toit
1280 TL sephora da satılıyor

Elma ağacı ve yaban otlarının buluştuğu, taze ve neşeli, bir zevk ve şenlik bahçesi. “Işıkla yıkanmış bir bayram bahçesi, kendi bildiğini okuyan bir bahçe.” Jean-Claude Ellena Un Jardin sur le Toit, keskin ve baharatlı bir parfüm. Bu parfüm Paris’te, kent merkezine kondurulmuş gizli bir bahçeyi anlatıyor. 24 Faubourg Saint-Honoré’de bulunan Hermès binasının damına kondurulmuş bir asma bahçe. Paris havasında bir elma ağacı, bir armut ağacı, bir manolya, yaban otları bu gevrek ve neşeli, ışıklı ve keyifli parfümü oluşturmaktadır.

Burberry London

Çok zarif ve sofistike oryantal çiçek kokusu. Parfum, Londra şehrini kutluyor ve Burberry markasının zarif ve modern ruhunu temsil ediyor. Ünlü tartanla süslenmiş bu parfüm, gerçek bir Burberry aksesuarı haline geliyor. Zarif ve kozmopolit bir kadın için sofistike bir koku. Şişe, ünlü tartan Burberry’nin bej tonlarında bir kumaşı ile dekore edildi.

Burberry London
783 TL sephora da satılıyor.
Temiz Bir Cilt Nasıl Elde Edilir ve Nasıl Korunur

Christian Dior Jadore Infinissime

Christian Dior Jadore Infinissime
1125 TL sephora da satılıyor.

J’adore çiçekleri ile güçlü, baş döndürücü yeni bir koku: Eşsiz çiçek sonsuzluğu mücevheri anımsatan şişeyi yansıtmak için yeniden keşfediliyor ve canlandırılıyor. Yeni bir harekete dönüşen yeni bir nefes gibi.

Centifolia Gülü, Yasemin Zambağı, Ylang-Ylang ve Grasse Sümbülteberi, Sandal ağacının kremsi ve odunsu vurgularıyla rafine ederek, bir buket içinde serbest bırakılan sonsuz bir çiçek patlamasına dönüştürüyor. J’adore, sonsuz kadınsılığın sembolüne dönüşüyor.

2021 ilkbahar kadın parfüm önerilerini sizler için derledik, fiyatlar biraz yüksek gerisi size kalmış. Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

fourteen − two =

%d blogcu bunu beğendi: